Tarton kaupungin infokeskus

Kuvassa Tarton kaupungin virallinen delegaatio toimistollamme 12.10.2007

TARTON KAUPUNKI PERUSTI INFOKESKUKSEN TAMPEREELLE

Tarton kaupunki perusti oman tiedotuspisteensä Tampereelle syksyllä 2003 Tampere-Tartto-Seuran toimistoon osoitteeseen Suvantokatu 13. Infokeskuksen tarkoituksena on jakaa monipuolista Tartto-tietoutta koko Pirkanmaalle.

HISTORIAA

Tampereen ja Tarton kaupungit ovat solmineet ystävyyskaupunkisuhteet jo vuonna 1992. Sen jälkeen yhteydenpito on ollut erittäin vilkasta. Tampereen kaupungilla on Tampere Maja Tartossa aivan kaupungin sydämessä. Tampere Majassa on näyttely-, kokous- ja saunatilojen lisäksi myös hotellihuoneita. Kaikki ne ovat vilkkaassa käytössä. Kaupunkien yhteistyösopimuksessa mainitaan Tarton kaupungin halu perustaa vastaavanlaista toimintaa Tampereelle. 1.4.2005 allekirjoitetussa Tarton ja Tampereen kaupunkien yhteistyösopimuksessa vuosille 2005-2006 mainitaan jo Tarton infokeskuksen olemassaolo Tampereella seuramme tiloissa.

"MITÄ EMME TIEDÄ, SIITÄ OTAMME SELVÄÄ!"

Infokeskuksessa on saatavilla monipuolista materiaalia Tartosta ja Virosta. Olemme keskittyneet jakamaan tietoa matkailijoille, jotka haluavat nähdä ja kokea Viron ja Tarton täysipainoisesti. Niille, jotka matkustavat omalla autollaan, tarjoamme erilaisia reittivaihtoehtoja nähtävyyksineen. Tarttoon matkaaville tarjoamme todella tuhdin tietopaketin nähtävyyksistä ja majoituksesta. Tarton yliopistossa opiskelusta kiinnostuneille on myös saatavilla runsaasti tietoa. Mottonamme on ”Mitä emme tiedä, siitä otamme selvää!”

AUKIOLOAJAT

Tarton kaupungin infokeskuksen päivittäisestä toiminnasta vastaa Tampere-Tartto-Seuran toimistonhoitaja.
Infokeskus on avoinna tiistai–perjantai klo 10–15 osoitteessa Kulttuuritalo Laikku, Keskustori 4, 33100 Tampere, puh: 044-241 96 36  Sähköpostiosoitteemme on ttsry1989@gmail.com

SUORAAN TARTTOON

Tarton kaupungin kotisivuilla osoitteessa www.tartu.ee on myös suomenkieliset sivut. Tartto-tietoutta on nyt jaossa Tampereella!

TERVETULOA! TERE TULEMAST!