Liity jäseneksi

Tampere-Tartto-seuran tehtävänä on kulttuuri- ja kansalaistoiminnan kehittäminen Tampereen ja Tarton sekä laajemmin Suomen ja Viron välillä. Seura on perustettu vuonna 1989. Se juhlii 25-vuotista taivaltaan 4.10.2014.

 

Tampere-Tartto-seuran toimintaan kuuluu virolaisen kulttuurin tunnetuksi tekeminen Tampereen seudulla yhteistyössä mm. Tampereen kaupungin sekä Pirkanmaalla toimivien Viron ja virolaisten hyväksi työskentelevien yhteisöjen kanssa. Nimestään huolimatta Tampere-Tartto-seuran toiminta ei rajoitu pelkästään Tarttoon, vaan sen toiminta-alueena on koko Viro ja osittain myös Baltia. 

Tampere-Tartto-seura järjestää:

Näyttelyitä, konserttteja, esitelmätilaisuuksia, runoiltoja, erilaisia näytöksiä ja seminaareja. Monipuolisia kulttuuri- ja teemamatkoja Viroon jäsenetuhintaan. 

Virolaishenkisiä illanviettoja

Helmikuussa Viron isenäisuusjuhlan

Lokakuussa Viro-viikot

Monipuolista toimistopalvelua

 

Tampereen kansainvälisessä toimintakeskuksessa sijaitseva seuran toimisto palvelee yleisöä erilaisissa Viroa ja virolaisuutta koskevissa kysymyksissä. Sieltä voi myös käydä hakemassa esim. matkakohteiden ilmaisesitteitä. 

TOIMISTON HELMI ON LAAJA JA MONIPUOLINEN VIROAIHEINEN KIRJASTO, JOSTA VOI LAINATA TEOKSIA KOTIIN.

Kiinteät yhteydet virolaisten Tampereella toimivaan Eesti klubiin mahdollistavat mm. käännös- ja tulkkauspalvelun välittämisen. 

Henkilöjäsenmaksu on 22 € vuonna 2014. Yhteisöjäsenmaksu puolestaan on 60 € ja opiskelijajäsenmaksu 7 €. Jäsenmaksuihin sisältyy neljä kertaa vuodessa ilmestyvä Suomen ja Viro-yhdistysten liiton Viro.Nyt-lehti. 

Jäseneksi ilmoittautuminen