Laikun kulttuurikarnevaali ja 1v syntymäpäivä 4.5.

4.5.2019 klo 10:00

Tiedätkö keiden kaikkien koti Kulttuuritalo Laikku on? Tampereen kaupungin kulttuuripalveluiden lisäksi kotiaan tässä ihanassa talossa pitävät useat muut toimijat. Karnevaalipäivän ohjelmistoa on tuotettu yhdessä ja ohjelmiston kautta pääseekin kurkistamaan monien laikkulaisten toimintaan.

Ohjelman ohella pääset päivän aikana lisäksi tutustumaan Kulttuuritalo Laikun eri toimijoihin ja Kulttuuripalveluiden yhteistyökumppaneihin kolmannen kerroksen aulagalleriassa. Mukana on mm. kansainvälisen toimintakeskuksen yhdistyksiä ja tarjolla on infoa ja muuta pientä kivaa, kuten esimerkiksi ilmaisia kirjoja Tampere-Tartto seuran kirjastosta

Tervetuloa tutustumaan ja jutustelemaan! Aulagalleriassa sijaitsee myöskin arvontapisteemme, jonne voi palauttaa pienen palautekyselymme sekä osallistua samalla huikeiden kulttuuripalkintojen arvontaan. Ethän unohda osallistua! ?

Samassa kerroksessa sijaitsevassa Maahanmuuttajainfo Mainiossa on karnevaalipäivänä avoimet ovet kello 10-16. Maahanmuuttajainfo Mainio, Migration Info Centre on matalankynnyksen neuvontapiste, josta saa maksutta ja aikaa varaamatta tietoa ja neuvoja kaikenlaisiin arjen asioihin suomen lisäksi usealla eri kielellä. Palveluneuvojat auttavat ystävällisesti ja ammattitaidolla esimerkiksi asumiseen, koulutukseen tai terveydenhuoltoon liittyvissä kysymyksissä.

Itse rakennukseen ja tarinoihin sen sisällä pääsee tutustumaan kulttuuripalveluiden koordinaattori Ulla Majamaan johdatuksella kolme kertaa päivän aikana tehtävillä talokierroksilla. Ulla tutustuttaa kävijät taloon omalla rempseällä tyylillään kello 12, 13 ja 14. Kierrokset aloitetaan pääaulan info-pisteen luota ja jokaiselle kierrokselle pääsee mukaan parisenkymmentä innostunutta vierailijaa. Saavuthan ajoissa paikalle!

Koko Kulttuurikarnevaalin ohjelma löytyy täältä: https://www.laikku.fi/tapahtuma/2019-05-04/Laikun-kulttuurikarnevaali-ja-1v-syntymapaiva