Martin Markkinat Pakkahuoneella 6.-8.4.2018

6.4.2018

Suomen suurin Viro-tapahtuma Martin markkinat tulee taas Tampereelle! Martin markkinoilla juhlitaan 100-vuotiasta Viroa. Pakkahuoneella 7.–8. huhtikuuta järjestettävien markkinoiden ytimessä ovat sekä virolaiset markkinat että kulttuuriohjelmat. Järj. Tuglas-seura. Tampere-Tartto-Seura myös mukana Viro yhdistystenliiton kanssa.

http://www.martinmarkkinat.fi/

VIROLAINEN MUSIIKKI SOI: PUULUUP MARTIN MARKKINOILLA TAMPEREELLA

Viro-instituutin konserttisarjassa Virolainen musiikki soi kuullaan uuden kansanmusiikin huippuduo Puuluup keväisillä Martin markkinoilla Tullikamarin Pakkahuoneella!
Uusi kansanmusiikki on Virossa kansainvälisesti todella kovatasoista, ja Puuluup on yksi maan folkmusiikin kuumista nimistä. Yhtye sekoittaa musiikissaan vaivatta aineksia niin maailmanmusiikista, undergroundista kuin popmusiikista.
Puuluupin äänimaailma syntyy laulusta, jouhikosta eli jouhikanteleesta sekä elektronisesti vahvistetuista soundeista. Erilaiset kahinat, kaiut, koputukset ja rahinat soivat akustisesti, muodostavat tanssibiittejä tai elokuvamaisen tummia sävyjä. Puuluup on onnistunut tekemään vanhasta soittimesta ajankohtaisen ja trendikkään.
Yhtye koostuu kahdesta muusikosta, joista sooloartistina Pastacas-nimellä tunnettu Ramo Teder asuu Suomessa. Tederin ja Marko Veissonin lavakarisma yllättää, kappaleiden väliset tarinatuokiot ovat lähes yhtä kiinnostavia kuin itse musiikki.


Liput (10 EUR) Tiketistä www.tiketti.fi ja Lippupalvelusta www.lippu.fi
sekä ovelta tuntia ennen alkua.